Rolul crucial pe care iPhone îl va avea după ce îți faci vaccinul anti-COVID

Rolul crucial pe care iPhone îl va avea după ce îți faci vaccinul anti-COVID

Întreaga pandemie cu care încă ne confruntăm a pornit o cursă în dezvoltarea tehnologiei, ca să ne ajute să avem o viață mai ușoară, dar și să putem stopa pandemia. Jucători internaționali au dezvoltat soluții tehnologice pentru testare, monitorizare, iar acum, pentru vaccinul anti-COVID.

Beneficiarilor vaccinului anti-COVID din Los Angeles, un punct important al virusului, li se va oferi o înregistrare digitală care-i va ajuta să se asigure că vor obține o a doua doză. Această înregistrare ar putea, în cele din urmă, să fie folosită pentru a avea acces la un concert sau la zborurile companiilor aeriene, notează Bloomberg.

Oferta este valabilă începând din această săptămână printr-un parteneriat cu startup-ul Healthvana. Este inițial orientat spre asigurarea faptului că oamenii primesc ambele doze din vaccin, care au fost autorizate în SUA, inclusiv prin notificări înainte de a doua întâlnire.

Vaccinul anti-COVID, dovadă în iPhone-ul tău

De asemenea, va oferi o modalitate de a verifica ușor cine a fost vaccinat – dovada se introduce în Apple Wallet din iPhone sau într-o platformă Google concurentă „pentru a dovedi companiilor aeriene, pentru a demonstra școlilor, pentru a demonstra oricui are nevoie”, a declarat CEO-ul companiei Healthvana Ramin Bastani.

Healthvana din Los Angeles, fondată la sfârșitul anului 2014, rulează o platformă software care furnizează rezultatele testelor pacienților cu HIV și alte infecții cu transmitere sexuală. A început să lucreze cu Los Angeles la începutul acestui an, pentru a furniza pacienților rezultatele testului Covid-19.

Înregistrarea digitală a vaccinului se va dezvolta din ce în ce mai mult, pe măsură ce impulsul de imunizare se extinde la o populație mai generală

Aceste legături anterioare cu rezidenții din zonă au făcut ca această nouă platformă să fie acceptată în mod corespunzător cu înregistrarea digitală a vaccinurilor, conform lui Claire Jarashow, directorul controlului bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare la Departamentul de Sănătate Publică al LA.

În timp ce imunizările sunt urmărite în registre, oficialii din domeniul sănătății publice au văzut, de asemenea, necesitatea de a acorda pacienților dreptul de proprietate asupra propriilor dosare, potrivit lui Jarashow. Ei vor primi un card care dovedește vaccinarea, dar care poate fi pierdut. Deci înregistrarea digitală ar fi mult mai eficientă.

„Suntem cu adevărat îngrijorați. Ne dorim foarte mult ca oamenii să se întoarcă pentru a doua doză”, a spus Jarashow. Și „pur și simplu nu avem capacitatea de a face sute de solicitări de dosare medicale, pentru a găsi primele doze ale oamenilor și când trebuie să o ia pe a doua”.

Urmărirea beneficiarilor de vaccin Covid-19 și autentificarea statutului de imunizare sunt gata să devină din ce în ce mai importante în SUA și la nivel global, pe măsură ce vaccinurile sunt lansate pe mapamond.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.