Internauții și-au unit forțele de Anul Nou. Căutarea momentului pe Google

Internauții și-au unit forțele de Anul Nou. Căutarea momentului pe Google

Internauții de pe rețelele de socializare mai puțin cunoscute, cum ar fi Reddit, au avut o reușită impresionantă, reușind să modifice rezultatele Google.

În ultima lună, redditorii și nu numai au lansat o misiune specială pentru toți internauții pasionați de glume și meme: „La 23:59 GMT pe 31 decembrie 2020, să căutăm cu toții pe Google «De ce este o bară uriașă de viață pe cer?»”.

Mesajul este o referință la jocurile video și la anul 2020 care a fost unul dificil pentru întreaga omenire. În jocuri, cei mai puternici adversari au o „bară cu viață” care trebuie eliminată pentru a-i învinge, iar această bară de viață este de obicei în partea de sus a ecranului și apare înainte ca personajul să fie vizibil ori simultan. A doua parte a mesajului este anul 2020, care părea de nesfârșit din cauza pandemiei. Gluma este că în timp ce ne pregătim de 2021, mai este încă un rău mare de învins în 2020.

Misiunea a fost îndeplinită de internauți, iar, la tastarea cuvântului „why” pe Google, prima opțiune este „why is there a giant health bar in the sky”.

Sursa: dcnews.ro

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.