BILETUL ZILEI » FOTBALUL ADUCE PROFITUL!

BILETUL ZILEI » FOTBALUL ADUCE PROFITUL!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din La Liga unde Atletico Madrid va susține primul joc al noului an pe terenul echipei Deportivo Alaves. Ne așteptăm ca echipa lui Simeone să forțeze atât cât este nevoie pentru a-și atinge obiectivul în acest joc și a-și consolida fotoliul de lider și vom paria pe cel mult trei schimbări ale tabelei de marcaj. Remarcăm faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în 15 din cele 16 dueluri dintre cele două.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Serie A la partida  Spezia – Hellas Verona. Oaspeții au prima șansă la victorie în acest meci, fiind pe locul 9 cu 20 de puncte, cu 9 mai mult decât Spezia care este pe locul 17. Vom evita însă pariurile de tipul 1, X, 2 și vom paria pe minim două goluri marcate în meci, selecție câștigătoare în ultimele cinci jocuri susținute de cele două în acest sezon.

Pe același tip de pariu vom miza și la ultima selecție de pe Biletul Zilei care vine din Zweite dintre Hannover – Sandhausen, pariul nostru fiind câștigătoare de fiecare dată în ultimele trei „directe”.

Biletul Zilei       
ora 14:30, Hannover – Sandhausen, peste 1.5 goluri, cota 1.26
ora 16:00, Spezia – Hellas Verona, peste 1.5 goluri, cota 1.28
ora 17:15, Alaves – Atletico Madrid, sub 3.5 goluri, cota 1.26
Cota totală: 2.03

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *