Cazul bătrânului care cade la pământ după ce a fost lovit de un mascat în seara de Revelion

Cazul bătrânului care cade la pământ după ce a fost lovit de un mascat în seara de Revelion

IPJ Maramureș anunță o cercetare internă după o intervenţie a poliţiştilor şi luptătorilor SAS în comuna Ardusat

Conducerea IPJ Maramureş a demarat o cercetare internă după apariţia în spaţiul public a unor imagini filmate la intervenţia în comuna Ardusat a poliţiştilor din localitate şi de la Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Toxice, însoţiţi de luptători din Serviciul de Acţiuni Speciale, secvenţe în care apare un bătrân care cade la pământ după ce ar fi fost lovit de un luptător mascat.

„Conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea concretă în care s-a realizat intervenţia poliţiştilor la punerea în aplicare a mandatelor de percheziţie domiciliară, iar la finalizarea acestora, dacă se va impune, se vor dispune măsurile legale” a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Intervenţia echipelor mixte din poliţie a avut loc pe 31 decembrie, într-un dosar care viza mai multe persoane din comuna Ardusat suspectate că sunt implicate în comercializarea de produse pirotehnice care ar fi urmat să fie utilizate pentru noaptea de Revelion.

În timpul intervenţiei trupelor speciale, aproape 200 de persone s-au aflat în stradă, majoritatea fără a purta mască de protecţie şi manifestându-se ostil la adresa forţelor de intervenţie.

Potrivit presei locale, perchezițiile au continuat în baza mandatelor emise de Judecătoria Baia Mare localnicii fiind ținuți la distanță de mascați. La casă unui localnic a fost găsite 300 kg de articole pirotehnice în valoare de 9.000 de lei.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.