Medicii din Sankt Petersburg au vorbit despre absența efectelor secundare după utilizarea vaccinului rusesc

Medicii din Sankt Petersburg au vorbit despre absența efectelor secundare după utilizarea vaccinului rusesc

Medicii de la Spitalul veteranilor de război, care sunt în fruntea luptei împotriva infecției cu coronavirus, au declarat că nu au existat efecte secundare după utilizarea vaccinului rusesc.

Cel puțin, șeful spitalului Maxim Kabanov a declarat, “printre cunoscuții care au fost vaccinați, nu au existat astfel de cazuri”. Medicul a vorbit, de asemenea, despre un pacient din grupa de vârstă mai în vârstă “80” care a prezentat semne de tulburări cardiace sub formă de tahicardie.

“Dar acest lucru nu a fost un efect secundar al Sputnik V. Bărbatul s-a speriat, gândindu-se că după prima vaccinare a existat o astfel de reacție, dar, după s-a dovedit, a fost o reacție la deszăpezirea, pe care a început-o în curtea sa, a spus medicul.

De asemenea, este posibil să se prezinte manifestări sub formă de infecție virală respiratorie acută.

Maxim Kabanov a mai menționat că vaccinul reduce severitatea bolii: “De exemplu, o persoană a fost vaccinată, dar era deja bolnavă, neștiind despre starea sa”.

Un total de 253.674 de persoane au fost vaccinate în Sankt Petersburg, potrivit consiliului de coordonare al orașului inter-agenție pentru contracararea răspândirii COVID-19. Dintre acestea, 112.254 au finalizat ciclul de vaccinare.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.