Programul PRO TV de Revelion 2021. Cel mai așteptat show oferit de Untold începe la 23:30

Programul PRO TV de Revelion 2021. Cel mai așteptat show oferit de Untold începe la 23:30

UNTOLD pregătește cel mai asteptat party de Revelion pentru întreaga Românie, DAY ONE-ÎNCEPUTUL, ce va fi transmis la PRO TV.

Organizatorii UNTOLD pregătesc și un show special pentru cei mai înfocați fani, care va putea fi urmărit pe pagina de Youtube a festivalului, în aceeași seară.

Pe 31 decembrie, la PRO TV, televiziunea cu cea mai mare audiență din România, show-ul gândit de UNTOLD va fi prezentat de Pavel Bartoș și va începe la ora 23.30 și va dura până la ora 02.00. Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL vor avea momente special pregătite pentru cei aflați în fața televizoarelor în noaptea dintre ani, iar la miezul nopții telespectatorii vor avea parte de un spectacol de artificii impresionant transmis de la Cluj-Napoca, de pe stadionul Cluj-Arena, casa UNTOLD. Din această emisiune nu putea să lipsească nici Cabral, care a fost în acest an gazda producțiilor UNTOLD și PRO TV, Overnight și Sparks of Magic.

UNITED AT HOME – SHOW EXCLUSIV DAVID GUETTA

Cel mai bun DJ din lume, David Guetta, va avea un show special de la Paris, gândit special pentru noaptea de Revelion, ce va fi transmis pe întreaga planetă, iar PRO TV este singura televiziune din Europa de Est care va transmite concertul, ca parte a show-ului special de Revelion pregătit de UNTOLD. Artistul pregătește un show impresionant de lumini, lasere, dar vine și cea mai nouă muzică produsă în acest an în care nu a avut ocazia să se întâlnească fizic cu fanii lui.

Pe lângă piesele care l-au consacrat, artistul aduce și piese compuse și inspirate din acest an pandemic, piese care conțin mesaje de speranță și iubire. David Guetta a fost votat în 2020, DJ-ul numărul 1 al lumii și a primit, tot în acest an, premiul Best Electronic Act la MTV European Music Awards. Recent, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, “Play Hard” a trecut de 1 miliard de vizualizări pe canalul său de Youtube.

Sursa: protv.ro

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *