PRO TV, pe primul loc în topul televiziunilor din România şi în 2020

PRO TV, pe primul loc în topul televiziunilor din România şi în 2020

PRO TV a fost lider şi în 2020. În vremuri excepţionale ştirile şi reportajele obiective, dar şi show-urile spectaculoase filmele palpitante ori meciurile de fotbal au pus, PRO TV pe primul loc în topul televiziunilor din România.

Anul trecut cota medie de piaţă a PRO TV a fost de 22,3% pe segmentul de public comercial. Pentru toate acestea vă mulțumumim că aţi fost alături de noi!

Programele PRO TV – de la ştiri, filme, până la cele mai spectaculoase emisiuni de divertisment şi transmisiuni sportive – au fost văzute, în medie, în fiecare zi a anului trecut, de 22,3% dintre cei care fac parte din publicul comercial. PRO TV se situează astfel pe primul loc, la mare distanţă de alte televiziuni.

Seara, între orele 19 şi 23, PRO TV a avut în medie o cotă de piaţă de 25,1%, cu mult peste televiziunea clasată pe locul secund.

În anul care tocmai s-a încheiat, am trăit împreună evenimente unice – de la izbucnirea pandemiei, care a dat peste cap întreaga lume, cu imagini dramatice din spitale şi străzi pustii în carantină – şi până la evenimente care au marcat scena politicii.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.