Cristian Bușoi: ANRE nu a gestionat deloc bine momentul liberalizării pieței de energie electrică

Cristian Bușoi: ANRE nu a gestionat deloc bine momentul liberalizării pieței de energie electrică

Cristian Bușoi este de părere că Autoritatea Națională de Reglementare în Energie nu a gestionat deloc bine momentul liberalizării pieței de energie electrică în România.

Într-o postare pe pagina personală de facebook, Cristian Bușoi subliniează faptul că ANRE ” nu a gestionat deloc bine momentul liberalizării pieței de energie electrică în România”.Acesta a subliniat faptul că în prezent milioane de români plătesc tarife mult mai mari, deoarece nu au luat la cunoștință ce trebuie să facă pentru ca drepturile să le fie respectate.„Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) nu a gestionat deloc bine momentul liberalizării pieței de energie electrică în România. Sunt milioane de români care, astăzi, plătesc tarife crescute pentru că nu li s-a spus ce trebuie să facă de către o instituție a statului care ar fi trebuit să îi respecte, să îi informeze și să îi protejeze.Reușita liberalizării se măsoară prin numărul consumatorilor care își schimbă furnizorul, care la noi este mult prea mic”, a scris Bușoi.

Se cere demisia președintelui ANRE

În acest context, Cristian Bușoi cere ferm președintelui ANRE să își depună mandatul. El este de părere că a venit timpul ca instituția să fie ”reprofesionalizată”.„Având în vedere aceasta situație, solicit public președintelui ANRE să își depună mandatul.Cred că este timpul să reprofesionalizăm această instituție și să analizăm inclusiv rolul său în arhitectura instituțională a statului român”, a adăugat Bușoi.

Sursa: Capital.ro

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *