Turneul celor 4 trambuline. Karl Geiger a câştigat etapa de la Oberstdorf

Turneul celor 4 trambuline. Karl Geiger a câştigat etapa de la Oberstdorf

Marţi, 29 decembrie pleacă la drum ediţia cu numărul 69 din celebra competiţie a săriturilor cu schiurile, Turneul celor 4 trambuline. Pentru prima dată în istoria competiţiei sportivii vor concura fără prezenţa vreunui spectator, evident motivul fiind pandemia de coronavirus.

Cele patru puncte de reper ale Turneului au rămas cele tradiţionale, adică Obersdorf, Garmisch-Partenkirchen, în Germania şi Innsbruck şi Bischofshofen, în Austria. Întrecerea a debutat de fapt luni, 28 decembrie, la Obersdorf cu calificările, iar concursul propriu zis are loc marţi, 29 decembrie.

În continuare se va merge la Garmisch-Partenkirchen, între 31 decembrie şi 1 ianuarie, la Innsbruck, 2 şi 3 ianuarie şi în ultima etapă la Bischofshofen, 5 şi 6 ianuarie. Cum în Bavaria rata infectărilor cu COVID 19 contuinuă să fie ridicată organizatorii nu au primit acceptul de a avea spectatori, nici măcar în număr limitat, în Audi Arena fiind prezenţi de obicei în jur de 25.000 de iubitori ai acestui sport deosebit de spectaculos.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.