Mercedes prelungește termenul limită pentru contractul cu Hamilton: britanicul poate semna noul acord până la începutul lunii martie

Mercedes prelungește termenul limită pentru contractul cu Hamilton: britanicul poate semna noul acord până la începutul lunii martie
Mercedes susține că Lewis Hamilton va avea timp de gândire până la începutul lunii martie pentru a semna prelungirea contractului cu echipa germană pentru sezonul 2021 al Formulei 1.

Mercedes este singura echipă de pe grila de start care nu a finalizat încă linia de piloți pentru sezonul 2021. Valtteri Bottas are deja contract valabil, însă coechipierul său Lewis Hamilton nu este încă pregătit să semneze prelungirea acordului.

Inițial, campioana mondială a menționat că negocierile vor începe după cucerirea matematică a celor două titluri mondiale.

Ulterior, startul discuțiilor a fost însă amânat după ce Hamilton a contractat Covid-19 și a fost nevoit să absenteze de la una dintre ultimele curse ale sezonului.

Sezonul s-a încheiat la jumătatea lunii decembrie, astfel că negocierile vor fi reluate cel mai probabil după sărbători.În acest context, Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes și acționar al echipei, afirmă că noul contract poate fi semnat chiar și înainte de startul sesiunii de teste de iarnă, programată la Barcelona în perioada 2-4 martie.

“Prioritatea a fost să câștigăm campionatul și să nu ne distragem atenția cu discuții dificile. Apoi a apărut Covid-19, ceea ce ne-a întârziat.

Nu suntem îngrijorați, mai devreme sau mai târziu vom rezolva. În cel mai rău caz înainte să mergem la teste”, a explicat austriacul.Hamilton a dezvăluit recent că a slăbit 4 kilograme în perioada în care a fost bolnav de Covid-19.

“Am pierdut 6 kilograme în ultimele două luni, dintre care 4 kilograme de când m-am infectat cu Covid-19. Am pierdut mulți mușchi, dar sunt determinat să revin la forma obișnuită”, a preciat britanicul.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.