DOI TINERI ALPINIȘTI AU MURIT ÎN MUNȚII BUCEGI! EL A SUNAT LA 112, DAR A CĂZUT APOI ÎN PRĂPASTIE

DOI TINERI ALPINIȘTI AU MURIT ÎN MUNȚII BUCEGI! EL A SUNAT LA 112, DAR A CĂZUT APOI ÎN PRĂPASTIE

Doi tineri alpiniști au murit în Munții Bucegi. Ei au fost găsiți fără suflare, sâmbătă seara, de alpiniștii din Bușteni și Prahova, chemați prin apel la 112. Bărbatul a fost cel care a sunat, apoi a căzut și el în prăpastie, încercând să o ajute pe prietena lui.

Femeia căzuse de la înălțime, sâmbătă seara, în zona Brâna Mare al Morarului, către Valea Cerbului, din Munții Bucegi. Însoțitorul ei, care a cerut ajutor, a încercat probabil să ajungă la fată și a căzut și el. „Salvatorii montani au ajuns la locul accidentului, unde, din păcate, au găsit două persoane decedate. Se pare că alpinistul a încercat să ajungă la fată și a căzut și el”, au anunțat reprezentanții Salvamont Prahova într-o postare pe pagina de Facebook.

Doi tineri alpiniști au murit în Munții Bucegi! El a sunat la 112, dar a căzut apoi în prăpastie

Acțiunea salvamontiștilor a fost dificilă, în condiții de noapte, cu temperaturi scăzute, cu teren acoperit cu gheață și acumulări de zăpadă pe versanți, scrie digi24.ro.

Fata a fost coborâtă de pe munte chiar sâmbătă noaptea, iar băiatul va fi adus duminică, au mai precizat salvamontiștii.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *