Dacia pe care o asteptam: Sandero RS, primele propuneri de masina racing romaneasca

Dacia pe care o asteptam: Sandero RS, primele propuneri de masina racing romaneasca

Masina ar putea fi prezentata in martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Dupa un entuziasm colectiv saptamana trecuta, cand au aparut poze cu un posibil Logan sport, Virtuel-Car propune primele schite cu o Dacie RS. Modelul nu este insa un Logan, ci Sandero. Aici este doar imaginatia baietilor care lucreaza la site, dar trebuie sa recunoastem ca designul asta e o solutie foarte buna pentru un Sandero cu multi cai. Sunt si trei culori de prezentare, gri, rosu si auriu.

″“Cati?”” e intrebarea la care inca nimeni nu are raspuns. O varianta ar fi motorul de 1.6 litri, turbo, 200 de cai putere. Cel de pe Clio RS. Sigur ca la inceput, fiind prima varianta sport Sandero, s-ar putea ca francezii sa mai reduca puterea, la un 160, poate chiar 140 de cai.

Patrice Ratti, seful Renault Sport, ne-a mai taiat un pic din sperante cand a spus ca daca va exista un Sandero cu multi cai o sa aiba pe el sigla Renault. Motivul unei asemenea decizii e simplu: e o garantie mai mare pentru tot grupul ca va vinde o masina sport cu sigla Renault,– care are traditie in asa ceva.

Un Sandero Sport cu sigla Dacia are in primul rand nevoie de teste, rodaj si confirmari in tara, apoi ne putem gandi sa-l vedem cumparat de straini.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.