Adrian Igrisan participa la Cupa Racing Bike Pro Arad, in 8 septembrie. Vezi traseul competitiei

Adrian Igrisan participa la Cupa Racing Bike Pro Arad, in 8 septembrie. Vezi traseul competitiei

Competitia Cupa Racing Bike Pro Arad, care anul trecut s-a numit Arad Bike Race, ia startul duminica, 8 septembrie, in comuna Siria din judetul Arad.

Incepand cu ora 10:00, evenimentul care va debuta in centrul comunei Siria, la Muzeul Memorial “Ioan Slavici” ii va intampina pe participanti cu un traseu in Muntii Zarandului.

Anul acesta, competitia va fi inscrisa in calendarul Riders Club. Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta. Nivelurile sunt stabilite de la 4 la 1, unde 1 ii reprezinta pe sportivii de performanta, iar 4 pe cei care abia si-au facut intrarea in lumea ciclismului. Pana acum au fost organizate opt competitii Riders Club, iar cea din Arad este a noua.

La eveniment va participa si indragitul solist al trupei Cargo, Adrian Igrisan: “Va astept pe toti la Cupa Racing Bike Pro, de pe 8 septembrie, de la Arad”, a transmis solistul tuturor pasionatilor de biciclete.

Traseul Cupei Racing Bike Pro Arad
Concursul de anul acesta va avea doua trasee, unul de 33 de kilometri si unul de 52 de kilometri. Descrierea traseelor poate fi regasita AICI. Traseul de 33 de kilometri va fi parcurs o data de riderii de nivel 3 si 4 masculin si de nivel 2, 3 si 4 feminin. Traseul de 52 de kilometri va fi parcurs o data de riderii de nivel 1 si 2 masculin si de nivel 1 feminin.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.