Vaslui: Un bărbat de 42 de ani, depistat că deținea ilegal un pistol, aproape 1.000 de proiectile metalice și alte elemente de muniție

Vaslui: Un bărbat de 42 de ani, depistat că deținea ilegal un pistol, aproape 1.000 de proiectile metalice și alte elemente de muniție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui informează că un bărbat în vrâstă de 43 de ani, din județul Brașov, a fost depistat că deținea ilegal o armă și mai multe elemente de muniție.

Potrivit informării, bărbatul locuia în satul Gara Roșiești, din județul Vasului. Poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat, în prima zi a anului, o percheziţie domiciliară îm imobilul în care acesta locuia.

„În urma percheziţiei, au fost depistate, ca fiind deţinute fără drept, o armă scurtă cu aer comprimat, de tip pistol, peste 980 de proiectile metalice, butelii cu aer comprimat destinate armei precum şi alte bunuri, toate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul bănuit de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor nu figurează ca fiind deţinător legal de arme şi muniţii supuse autorizării sau notificării”, se precizează în comunicatul IPJ Vaslui.

Poliţiştii specializaţi din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Vaslui continuă cercetările, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.