Centrele de contact pe timp de COVID pot salva vieti si ajuta companiile sa fie mai aproape de clienti

Centrele de contact pe timp de COVID pot salva vieti si ajuta companiile sa fie mai aproape de clienti

Acum e mai important ca niciodata sa fim mai aproape de clienti. Pe masura ce lumea se adapteaza la pandemia COVID-19, organizatiile de toate marimile se zbat sa gestioneze cererea sporita de asistenta pentru clienti, in acelasi timp asigurand siguranta angajatilor.

Pare a fi o situatie fara iesire. Insa, tehnologiile moderne ale centrelor de contact ofera o solutie viabila.
De exemplu, primaria din Helsinki in parteneriat cu parohiile luterane evanghelice locale si organizatiile caritabile vor contacta in mod pro-activ peste 80.000 de varstnici pentru a le asigura bunastarea in timpul crizei COVID-19. Aceasta munca colosala trebuie gestionata foarte rapid pentru a putea evita pierderi inutile de vieti.

Fara tehnologiile moderne, ar fi fost imposibil sa faca fata acestor provocari, de aceea primaria din Helsinki s-a alaturat firmei Genesys, lider global in solutii de centre de contact cloud. Prin solutia centru de contact Genesys Cloud, 500 voluntari a putut oferi asistenta tuturor cetatenilor varstnici in doar cateva zile. Sistemul lor Rapid de Raspuns ofera organizatiilor accesul la Genesys Cloud pentru a putea oferi asistenta critica pentru misiuni si permite crearea rapida a echipelor la distanta in doar 48 de ore!

“Cooperarea cu Genesys pentru lansarea Helsinki Helpline este deja extraordinara. In doar cateva zile, am lansat un centru de contact complet functional si ne-am instruit echipa, inclusiv voluntarii care au background-uri diferite,” a precizat Tiina Horko, directorul Helsinki Helpline, primaria din Helsinki.
Ce putem invata din exemple cum este cel de mai sus? In contextul COVID, organizatiile trebuie sa poata folosi o cat mai mare automatizare. Acesta este singurul mod de a economisi timp si resurse. Folosirea tehnologiilor de inteligenta artificiala (IA) pentru a primi informatii mai relevante si interactiona mai bine cu clientii. Si in final, folosirea serviciilor cloud pune in functiune tehnologia rapid si usor, astfel incat agentii din call center sa poata lucra de acasa si in grupuri foarte mici.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.