La trei luni de la alegerile locale, PNL si USR PLUS au reusit sa se inteleaga pentru impartirea functiilor, in Timis

La trei luni de la alegerile locale, PNL si USR PLUS au reusit sa se inteleaga pentru impartirea functiilor, in Timis

PNL si USR PLUS au finalizat, la trei luni de la alegerile locale, negocierile pentru formarea unor majoritati in Consiliul Judetean Timis si in Consiliul Local Timisoara. Marti, 29 decembrie 2020, au fost alesi vicepresedintii CJ Timis, urmand ca dupa Anul Nou sa fie ales si viceprimarul Timisoarei propus de PNL.

Liderii PNL si USR PLUS au reusit sa ajunga la o intelegere in ceea ce priveste alianta postelectorala pentru formarea unei majoritati la nivel de judet, arata tion.ro. La trei luni de la alegeri, noii vicepresedinti ai Consiliului Judetean Timis au fost votati, marti, intr-o sedinta extraordinara.

Propunerile au fost Alexandru Proteasa din partea grupului PNL si Cristian Mos din partea grupului USR PLUS. Potrivit tion.ro, fiecare consilier propus a avut nevoie de 19 voturi pentru a ocupa functia de vicepresedinte al CJ. Alexandru Proteasa (PNL) a adunat 28 de voturi “pentru”, in timp ce Cristian Mos (USR PLUS) a avut 26 de voturi “pentru”, unul impotriva si o abtinere.

“Avem majoritatea politica pe care ne-am dorit-o la Timisoara si Timis! Un pas inainte serios a fost facut azi: colegul meu Cristian Mos a fost ales vicepresedinte al Consiliului Judetean cu voturile USRPLUS si PNL. Al doilea vicepresedinte este Alexandru Preoteasa din partea PNL.
Saptamana viitoare voi convoca o sedinta de Consiliu Local pentru alegerea celui de-al doilea viceprimar al Timisoarei, Cosmin Tabara, din partea PNL. Ii pregatim deja biroul in Primarie. Acum, cu o formula completa de executiv si cu o majoritate puternica in Consiliul Local putem sa facem mai mult”, a anuntat Dominic Fritz, pe Facebook.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.