Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/30/2019 in all areas

 1. 2 points
 2. 1 point
  https://www.mediafire.com/file/5fjwb65azq037bq/de_dust20003.psd/file
 3. 1 point
  Prenume : AnA Varsta : 18 Nickname folosit in jocuri : AnA Nota acordata comunitatii (de la 1 la 10): 10 cu steluta si inimioara De unde ai aflat de GraficZone : De la Robert Ocupatie : Elev Propunere pentru comunitate : - Ce altceva ne mai poti spune despre tine : Joc cs de la 6 ani , mai joc CS:GO , PUBG , GTA si ce mai gasesc misto . Alte intrebari ? Dai mesaj :))) *Poza (optional):
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
  Bine ai venit draga!
 7. 1 point
  Welcome ๐Ÿฆ„
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
  Prenume : Catalin Gabriel Varsta : 24 Ani ! Nickname folosit in jocuri : MoTaNeL Nota acordata comunitatii (de la 1 la 10): Pass, momentan prefer sa vad cum evoluatii ๐Ÿ˜‰ De unde ai aflat de GraficZone : De la FaNNTa , poveste lunga :)) Ocupatie : Prea multe sa le enumar aici ๐Ÿ™‚ Propunere pentru comunitate : - Ce altceva ne mai poti spune despre tine : Prefer sa nu spun altele despre mine ๐Ÿ˜› *Poza (optional): Aveti poza cu mine la profil .
 11. 1 point
  Salutare pisicuศ›o ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 12. 1 point
  Prenume : vlad Varsta : 28 Nickname folosit in jocuri : [GZ]b4nd1tuL* Nota acordata comunitatii (de la 1 la 10): 10 De unde ai aflat de GraficZone : de la fratele robert ;) Ocupatie : bani sa iasa Propunere pentru comunitate : sa se refaca graficul nu e nici unde ca acasa ! Ce altceva ne mai poti spune despre tine : sunt golan din tata in fiu ;) *Poza (optional):
 13. 1 point
 14. 1 point
  Salut, bine ai venit! Te cunosc cat de cat, din partea ailalta si parca suntem prieteni pe facebook. Incet, incet cred ca vom evolua
 15. 1 point
  bine ai venit acasa
 16. 1 point
  Prenume : Octavian Varsta : 18 Nickname folosit in jocuri : mireslaw Nota acordata comunitatii (de la 1 la 10): 10 De unde ai aflat de GraficZone : Nu mai tin minte. Sunt aici de multi ani. Ocupatie : elev inca 2 luni :)) Propunere pentru comunitate : Sa crestem in membrii si sa fie si activi Ce altceva ne mai poti spune despre tine : nimic, sunt un om plictisitor *Poza (optional): poza am atasat.o de acest topic
 17. 1 point
  Bine ai revenit :)
 18. 1 point
  Salut si bine ai venit !
 19. 1 point
  Aceasta schimbare se poate face doar la un interval de 30 zile Nume actual : Nume dorit : Motivul schimbarii :
 20. 1 point
  Daca aveti o propunere/sugestie care credeti ca ar ajuta serverul aici este locul. Nick : Propunere/Sugestie : Cu ce ar ajuta serverul ? : Video / Poze (optional) :
ร—