Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Rob3rth^K

  https://www.mediafire.com/file/5fjwb65azq037bq/de_dust20003.psd/file
 3. FaNNTa

  Bine ai venit
 4. FaNNTa

  Bine ai venit !
 5. Rob3rth^K

  Bun venit!
 6. MoTaNeL

  Welcome
 7. Mireslaw

  Bine ai venit!
 8. Mireslaw

  Bine ai venit!
 9. Geamanu07

  Prenume : Gabi Varsta : 19 Nickname folosit in jocuri : Geamanu07 Nota acordata comunitatii (de la 1 la 10): 9.99 De unde ai aflat de GraficZone : nu sunt sigur, detinator? (arad) Ocupatie : Youtube,altele. Propunere pentru comunitate : Sunt nou,nu am nimic de spus momentan Ce altceva ne mai poti spune despre tine : Nu am ce sa va spun. *Poza (optional): Null.
 10. GraficZone

  Hello Geamanu07, Welcome to GraficZone Community. Iti urez o sedere cat mai lunga si placuta alaturi de noi. Pentru a ne cunoaste mai bine nu uita sa iti faci o prezentare in sectiunea Prezinta-te! Cu stima echipa GraficZone
 11. Welcome to GraficZone Community. Iti urez o sedere cat mai lunga si placuta alaturi de noi.

 12. Kezman

  Bine ai venit😉
 13. MoTaNeL

 14. Rob3rth^K

  Bine ai venit draga!
 15. MoTaNeL

  Welcome 🦄
 16. Welcome to GraficZone Community. Iti urez o sedere cat mai lunga si placuta alaturi de noi.

 17. AnA Nutella

  Prenume : AnA Varsta : 18 Nickname folosit in jocuri : AnA Nota acordata comunitatii (de la 1 la 10): 10 cu steluta si inimioara De unde ai aflat de GraficZone : De la Robert Ocupatie : Elev Propunere pentru comunitate : - Ce altceva ne mai poti spune despre tine : Joc cs de la 6 ani , mai joc CS:GO , PUBG , GTA si ce mai gasesc misto . Alte intrebari ? Dai mesaj :))) *Poza (optional):
 18. Welcome to GraficZone Community. Iti urez o sedere cat mai lunga si placuta alaturi de noi.

 19. Rob3rth^K

  Sa rezolvat, multumim!
 20. Welcome to GraficZone Community. Iti urez o sedere cat mai lunga si placuta alaturi de noi.

 21. Numele propunerii: Adaugarea a mai multor sliduri din Blcok Manager Cu ce ne ajuta ?: Infrumuseteaza Comunitatea si da m-ai multe detali membrilor despre ce contine comunitatea Detalii: Nu prea am ce detali sa va dau Precizatii: Multumesc de atentie !
 22. MoTaNeL

  Mersi @Rob3rth^K Se poate da T/C la topic , problema a fost doar la gradul V.I.P , cine l-a creat uitase sa dea si accesele pe el ...
 23. MoTaNeL

  Numele propunerii: Adaugarea accesului de a adauga poze in topic fara a-ti trebui un link al imagini . Cu ce ne ajuta ?: Ajuta m-ai ales la portofoli si la designer zone pentru ca nu o sa mai fie nevoiti sa incerce poza pe un site sa poata lua linkul imagini sa o posteze . Detalii: Nu am ce detali sa va dau pentru ca acest lucru se face din Dashboard . Precizatie : Multumesc pentru timpul acordat si sper sa luati o decizie buna!
 24. Asen

  Welcome to GraficZone Community. Iti urez o sedere cat mai lunga si placuta alaturi de noi.

 25. MoTaNeL

 1. Load more activity
×