Vedeta “Star Wars” Ewan Mcgregor vrea ca Scoția să fie independentă

Vedeta “Star Wars” Ewan Mcgregor vrea ca Scoția să fie independentă

Odată ce Boris a devenit premier, am spus “ne cărăm de aici”

Ewan Mcgregor susține independența Scoției, spunând că referendumul pentru Brexit i-a schimbat părerea despre această chestiune, potrivit The Independent.

Actorul din “Moulin Rouge” a afirmat că “probabil este vremea” pentru ca Scoția să părăsească Marea Britanie.

Vorbind prin transmisie video la talk show-ul american Real Time cu Bill Maher, Mcgregor a spus: “Mereu am fost pentru a fi alături de Uniune, cred că a mers, funcționează”.

“Apoi, după votul pentru Brexit cred cu siguranță că mi-am schimbat abordarea despre asta. Cred că Scoția a votat pentru un guvern care nu i-a fost dat timp de ani de zile”.

McGregor, care este originar din Perth în Scoția, a explicat că “suntem o țară care votează foarte mult pe stânga, și am fost sub guvernare conservatoare vreme de ani de zile”.

Starul din filmul “Trainspotting” a mai vorbit anterior despre independența Scoției. Însă, într-un interviu din 2016, a declarat că votul pe Brexit din 2016 l-a lăsat într-o stare de “confuzie totală”.

Actorul de 49 de ani a precizat că se afla în Scoția, filmând “T2: Trainspotting”, atunci când a avut loc votul privind Brexit.

După ce s-au uitat la harta zonelor care votau pentru părăsirea UE, McGregor i-a spus lui Maher: „Credeam că asta este, știi? Scoțienii vor să stea în UE iar englezii nu”.

El a concluzionat: “Așa că eu cred că este probabil vremea”.

“Cred că odată ce Boris a devenit premier, Scoția a reacționat «Bine, asta e, ne cărăm de aici»”, a spus, amuzat, actorul din “Star Wars”.

McGregor a spus anterior, la vremea referendumului scoțian, că a încercat să stea departe de dezbaterea privind independența, pentru că nu avea voie să voteze și nu trăise în Scoția de la vârsta de 17 ani.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.