Moartea bizară a unui rapper celebru. Soția lui a anunțat decesul abia după 2 luni

Moartea bizară a unui rapper celebru. Soția lui a anunțat decesul abia după 2 luni

Starul hip-hop MF Doom a murit la 49 de ani, a confirmat familia sa pe rețelele sociale, în ultima zi din 2020.

Muzicianul care s-a născut la Londra, cu numele real Daniel Dumile, era cunoscut pentru versurile sale acide și pentru masca pe care o purta și pe care nu a dat-o jos niciodată în public. Joi, într-o postare pe contul de Instagram al rapperului, soția lui, Jasmine, a confirmat că a murit pe 31 octombrie, potrivit BBC News.

Mai mulți artiști cunoscuți i-au adus un omagiu lui MF Doom prin mesaje postate online.

Într-un mesaj adresat rapperului, soția lui a adus un omagiu „celui mai bun soț, tată, profesor, student, partener de afaceri, iubit și prieten pe care l-aș fi putut cere vreodată”.

Impresarii săi au confirmat decesul pentru revista Rolling Stone.

MF Doom s-a născut la Londra, dar s-a mutat la New York în copilărie. În adolescență a făcut parte din grupul de hip-hop KMD, dar după pierderea fratelui mai mic și a colegului de trupă s-a retras din muzică și a fost „aproape boschetar”, așa cum a spus chiar el.

În 1997, a revenit pe scenele din Manhattan, cu fața acoperită. Ulterior, el și-a ascuns fața pentru restul carierei sale cu o mască a personajului Doctor Doom creat de Marvel.

Debutul său ca MF Doom a avut loc în 1999, după care cariera lui a înregistrat o ascensiune constantă.

Pe lângă cele șase albume solo, a produs o multitudine de compilații, colaborări și albume instrumentale. În 2004, unul din albumele sale a intrat în topuri în SUA și de-a lungul timpului a avut colaborări cu trupe și artiști celebri.

Sursa: digi24.ro

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.