Premierul Florin Cîţu: Vă promit că vom face totul ca economia să se relanseze în 2021

Premierul Florin Cîţu: Vă promit că vom face totul ca economia să se relanseze în 2021

Prim-ministrul României, Florin Cîţu, le promite românilor că împreună cu echipa sa va face totul pentru a relansa economia naţională în 2021.

“Nu lăsăm pe nimeni în urmă şi vă rog să aveţi încredere în noi”, scrie în mesajul de Anul Nou al premierului.

În mesajul de Anul Nou, premierul Florin Cîţu vorbeşte despre perioada în care a condus Ministerul de Finanţe, spunând că a reuşit să evite prăbuşirea României. Din noua poziţie de prim-ministru, Cîţu promite să relanseze economia afectată de criza provocată de pandemie şi le cere românilor să aibă încredere în Guvern.

„Dragi români, la trecerea dintre ani doresc să vă mulţumesc că împreună am fost o echipă în 2020. Un an greu pentru România. Tot ce am făcut la Ministerul de Finanţe s-a bazat pe două lucruri: profesionalism şi transparenţă. V-am promis că nu voi permite prăbuşirea economiei şi aşa am făcut. Am promis că nu las pe nimeni în urmă şi aşa a fost. Acum, din noua mea poziţie de Prim Ministru, vă promit că eu şi echipa mea vom face totul ca economia să se relanseze în 2021. Nu putem să facem acest lucru singuri. Doar împreună cu voi. La mulţi ani tuturor. Aveţi încredere în guvernul vostru, guvernul României”, scrie în mesajul premierului Florin Cîţu, postat pe Facebook.

Petrică

Sunt nascut in 1991 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.